CHAPEWERKEN MET OOG OP KWALITEIT !

 

Uitbreiding

 

Vanaf 18 januari 2016 wordt ons bestaand team uitgebreid met een tweede ploeg. Een extra chapevrachtwagen hebben we reeds in gebruik

 

 

Zie hier de volgende soorten chape.


*HECHTENDE CHAPE /DEKVLOER

Door de samenstelling en uitvoering blijft de dekvloer aan de draagvloer hechten .

 

* NIET - HECHTENDE CHAPE OF ZWEVENDE CHAPE / DEKVLOER

Dekvloer die van de draagvloer gescheiden word door een scheidingslaag bv een polyethyleenfolie , geluidisolatiemat of thermische isolatie. Deze chape moet steeds voorzien worden van een bewapening. Deze hecht niet aan de ondergrond.

 

* CHAPE / DEKVLOER VOR VLOERVERWARING

De chape word aangebracht op de vloerverwarmingselementen en voorzien van een bewapeningsnet ( 50x50x2mm ) of vezelbewapening . Tevens wordt er een dispertieproduckt aan de chape toegevoegd om een goede thermische geleidbaarheid te verkrijgen. En word er uitzetvoegen voorzien om barsten te voorkomen.

 

* HELLINGCHAPE / DEKVLOER

De chape wordt in helling aangebracht om zo een optimale afwatering van het platte dak te bekomen . Op de chape kan men dan de dakafwerking plaatsen.

 

* SNELDROGENDE CHAPE / DEKVLOER

Wanner u in tijdsnood zit bij de afwerking van de woning of wanneer het noodzakelijk is om de droogtijd van de chape te reduceren , kunt u gebruik maken van een sneldrogende chape . Bij deze chape wordt er een produckt toegevoegd waardoor de droogtijd verminderd.

 

* Droogtijd van 14 -16 dagen

* Droogtijd van 8 -10 dagen

* Droogtijd van 2 - 4 dagen

 

 

      

Voor meer info:

 

Bel 0497/57 19 33

Of mail naar  info@groupbeynaerts.be