chape xs of ( chape xs plus sneldrogende ) is een bewapende ondervloer. Dit product vervangt de net - en traditionele droge vezelbewapening alsook alle vloerverwarmingsadditieven !!!

 

Bekijk hier de voordelen voor de architect / Bouwheer .

contopp vezelcompound graniet met of zonder droogversneller .

 

1.Voorkomt scheur en holtevorming. Door het aanmaakwater met hulpstoffen tot 30% te reduceren , gaat men het krimpgedrag dat onstaat door uitdroging sterk verminderen. De water / cement factor verlaagt. Dit resulteert in een sterkere chape, grotere druksterkte ( 20N/mm² ) en buigsterkte ( 4N/mm² )

 

2. Door de aanwezigheid van plastificeerder in het product , krijgt men een gemakkelijker af te gladden oppervlak, met als eindresultaat een minder uitloopbare chape die beter te verlijmen valt voor de parketlegger of vloerbekleder.

 

3. Bij het leggen van deze kwalitatief hoogstaande chape , kan men een hechtende chape plaatsen vanaf 30mm, belangrijk bij renovaties waar soms de hoogte van een chape beperkt is.

 

4. Door het hydrofobe karakter van de chape , zal de droogtijd korter zijn dan bij een traditionele chape . Er is geen heropname van vocht uit de omgevingslucht.

 

5. Vervangt alle net- en droge vezelbewapening en alle vloerverwarmingsadditieven.

 

6. snellere sterkteontwikkeling , sneller beloopbaar.

 

Fiche

 

XS CHAPE.PDF